Facebook campagne opzetten 2018-08-24T16:05:40+01:00

Facebook campagne opzetten

Facebook marketing campagnes opzetten en managen

Gratis Facebook scan

Gratis
Facebook scan

Wij bieden iedereen een Facebook scan aan.

Eenmalige
opzetkosten

Eenmalige kosten voor de opzet van campagnes.

Top prestaties

Top
prestaties

Wij hebben ervaren Facebook & Instagram specialisten, copywriters en designers.  

Maandelijkse
rapportage

Elke maand een volledige rapportage van de prestaties van jouw bedrijf.

Gratis Facebook marketing scan

Facebook campagne optimaal inzetten?

Laat je campagne checken door LeadsFabriek!

Door middel van een Facebook account scan checken wij hoe je idealiter een Facebook advertising strategie kunt gaan opstarten. LeadsFabriek helpt je hierbij. Wij bieden Facebook marketing voor internet marketing bureaus. Vul het facebook account van jouw klant in en wij geven gratis adviseer hoe we het beste en facebook campagne voor je kunnen opzetten.

Wij doen onderzoek naar de Facebook doelgroep. Natuurlijk is het ook mogelijk om Instagram campagnes uit te voeren.

Vul Facebookaccount in en vraag een gratis Facebook scan aan (Het is geheel vrijblijvend)

Hoe kun je adverteren op Facebook & Instagram?

Facebook advertenties kun je opzetten door een advertentieaccount aan te maken. Internet marketing bureaus beschikken vaak over een business manager account, waarbij je toegang kunt verlenen tot het advertentieaccount van de klant. Wanneer het advertentieaccount is opgestart is het belangrijk om verschillende campagnes op te starten. Tijdens het opzetten van Facebook campagnes moet je ten eerste rekening houden met het doel van de campagne. Het campagnedoel bepaalt namelijk waar je de campagne voor gaat optimaliseren. De eerste keuze tijdens het opzetten is dus belangrijk. Voor het opzetten van een Instagram campagne is het tevens belangrijk om het juiste doel op Facebook te kiezen. De volgende stap is het kiezen van een goede doelgroep. De basis targeting bestaat uit geografische en demografische gegevens. Het is belangrijk dat de advertenties aan de juiste persoon op het juiste moment wordt getoond.

Facebook campagnes uitbesteden?

Facebook Campagnes ontwerpen, instellen en opzetten

Wil je meer naamsbekendheid, meer websitebezoekers of meer Facebook-likes voor je bedrijf? Wij zorgen voor een succesvolle Facebook strategie en campagne met een maximaal rendement. Facebook is een perfect medium om heel gericht de doelgroep te benaderen door middel van de demografische- en geografische gegevens die binnen dit medium beschikbaar zijn.

Facebook Campagne management

Zodra je campagne loopt, is het belangrijk om deze te blijven volgen. Hoe effectief is de campagne? Hoe besteed jij je budget gedurende de dag? En hoe reageert de doelgroep op de advertenties? Met dagelijks tot wekelijks campagne beheer blijven alle campagnes up-to-date. Management van Facebook campagnes is maandelijks opzegbaar.