Facebook campagne tips &

Facebook campagne tips

De belangrijkste tip is: kies het juiste doel voor je Facebook campagne.
Kies een geschikte afbeelding.
Optimaliseer je landingspagina.
Schrijf je tekst zorgvuldig
Wees duidelijk.
Maak een goede call 2 action.

Facebook campagne kosten

De kosten zijn afhankelijk van je looptijdbuget. Het is ook mogelijk om een dagbudget in te stellen. Op die manier bepaal je dus zelf wat een Facebook campagne kost. Afhankelijk van jouw campagne doel optimaliseert Facebook haar campagne voor het gewenste resultaat. Indien je kiest voor een klikcampagne optimaliseert Facebook de campagne dus voor cost per click.

Facebook campagne maken

Het maken van een Facebook campagne begint bij een heldere Facebook marketing strategie. Wat wil je bereiken? Binnen wat voor tijd en hoe ga je dat voor elkaar krijgen? Daarnaast is het belangrijk dat de juiste boodschap overkomt op het juiste publiek, ook wel je doelgroep genoemd.

Facebook adverteren

Het adverteren op Facebook gaat via het advertentieaccount binnen Facebook. Met dit advertentieaccount kun je campagnes opstarten, die campagnes bestaan uit advertentiesets, en de advertentiesets bestaan weer uit Advertenties.

Stappenplan adverteren Facebook

Wil je een stappenplan om te adverteren op Facebook? Stuur dan een mail naar info@leadsfabriek.nl

Wij hebben zeer goede ervaring met het adverteren op Facebook en halen altijd goede resultaten uit zowel Instagram campagnes als Facebook campagnes.

2018-08-24T16:27:37+01:00

Leave A Comment